Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν το οποίο αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για τις εξής περιπτώσεις :

 • Διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε (έγινε λάθος από εμας στην αποστολή)
 • Προβληματικό προϊόν  – επιστροφή προς service λόγω εγγύησης – σύμφωνα πάντα με την ισχύουσα χρονική ισχύ εγγύησης του κατασκευαστή
 • Δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης από τον πελάτη.

  Δικαιούστε να υπαναχωρήσετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, επιστρέφοντάς μας το προϊόν. Το δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και η επιστροφή γίνεται με δικό σας μέσο και κόστος εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της υπαναχώρησης (είτε το επιστρέφετε εσείς, είτε το αποστέλλετε με κάποιο μεταφορέα). Εφόσον εγκριθεί η επιστροφή,  θα σας επιστρέψουμε στο σύνολό  του το τίμημα που έχετε καταβάλει για τη συγκεκριμένη αγορά, με τον ίδιο τρόπο που το έχετε εξοφλήσει.

   

  Όροι και προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος Υπαναχώρησης
  Το δικαίωμα υπαναχώρησης μπορείτε να το ασκήσετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος ώστε να θεωρηθεί εμπρόθεσμη και δεν χρειάζεται κάποια επιπλέον αιτιολόγηση από εσάς.
  Σε περίπτωση έγκυρης άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης προϋπόθεση για την επιστροφή είναι το προϊόν να είναι στην αρχική του κατάσταση, να είναι άθικτη η συσκευασία και να περιλαμβάνονται όλα τα παρελκόμενα, τυχόν δώρα, συνοδευτικά προϊόντα και υλικά.
  Σε περίπτωση όπου το προϊόν έχει χάσει την αξία του λόγω κακής μεταχείρισης η οποία ξεφεύγει από την απλή εξέταση της λειτουργικότητας και των χαρακτηριστικών του προϊόντος, θα πρέπει να αποκαταστήσετε με χρηματική αποζημίωση τη μείωση της αξίας του. Σε αυτήν την περίπτωση από το ποσό που θα σας επιστρέψουμε, θα αφαιρεθεί η συγκεκριμένη χρηματική αποζημίωση. Σε κάθε τέτοια περίπτωση θα ενημερωθείτε πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία πίστωσης και επιστροφής των χρημάτων. Ειδικά στις περιπτώσεις εξαρτημάτων και ανταλλακτικών όπου το υλικό απαιτεί κατάλληλη τεχνογνωσία τόσο για την επιλογή του όσο και για την εγκατάσταση του και το οποίο δεν μπορεί να λειτουργήσει σαν αυτόνομη μονάδα, θεωρείται ότι η αποσφράγιση της συσκευασίας του συνεπάγεται αυτόματα ότι έχει χάσει τουλάχιστον το 50% της εμπορικής του αξίας και σε περίπτωση υπαναχώρησης θα πιστώνεται ανάλογα στο 50% της αξίας τιμολόγησης, εκτός και αν αφορά αγορά που πραγματοποιήσατε έπειτα από δική μας πρόταση.

Για την επιστροφή προϊόντων θα πρέπει πρώτα να συμπληρώσετε την Φόρμα επιστροφής (RMA Form)
Στη συνέχεια ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για την διαδικασία επιστροφής του προϊόντος.

Χρήσιμες συμβουλές

Προσπαθήστε να συσκευάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα το προϊόν. Αν διαθέτε ακόμα την αρχική συσκευασία τότε προτιμήστε  την. Δεν ευθυνόμαστε για τυχόν βλάβες που προκλήθηκαν από εταιρείες ταχυμεταφορών.

Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων, τα χρήματα πιστώνονται σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξει ο πελάτης με γραπτή επικοινωνία μέσω email.

Η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων είναι: Pc-Mastor C.S.  Καλογιάννης Γ. Θεόδωρος, Ανδρέα Παπανδρέου 4, Μελίσσια 15127, τηλ. 211 6875007

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping